zaterdag 5 juni 2010

Sherwood Edwin

Ik heb best wel wat zitten zwoegen om dit kaartje goed te krijgen . Vond maar niet het juiste papier . Uiteindelijk heb ik zelf het bedrukte papier gemaakt en met distress inkt ingekleurd.
De laatste serie van de magnolia stempels vind ik heel mooi .
Ik ben met een aantal kaartjes bezig , maar wacht nog op enkele nieuwe ponsen voor de afwerking ervan. De takjesponsen die ik nu heb zijn zo moeizaam om door te drukken dat ik er na gebruik steeds nekpijn van heb en als gevolg nog migraine . Dus heb ik besloten om ze zelf niet meer te gebruiken. Tot mijn spijt , want ik vind ze heel mooi.
Ik ben benieuwd wat de nieuwe zullen geven.
Prettig weekend , geniet van de mooie dagen en tot ...
Groetjes, Magda

4 opmerkingen:

 1. Oh, Magda, het papier is heel erg mooi geworden, wat een geweldig idee! super leuk kaartje, inderdaad een mooie stempel!

  De takjespons gebruik ik nooit op tafel, maar ik leg hem op de vloer en met de hak van de voet druk ik op de pons. Ik heb altijd mijn schoenen aan, anders lukt het niet. Het gaat prima, moet ik zeggen, alleen moet je zeker zijn, voordat je drukt, dat dat rondje met het takje erop helemaal onder de hak is, anders druk je scheef op de pons en gaat hij kapot; ook dat je tenen van de grond af zijn, ga maar naast een kast of een tafel staan dat je je even vast kan houden, anders verlies je je evenwicht en het lukt je niet! Een heel verhaal, maar ik wil alleen maar zeggen dat ik mijn grote ponsen altijd zo heb gebruikt en het gaat prima elke keer! Succes!
  Liefs, Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Magda,
  Fijn dat je de grote ponsen toch kan gebruiken!

  Ik kleur altijd met Prisma en Derwent kleurpotloden en terpentine. Ik heb de Copics en de Distress Inkt ook gebruikt, maar alle pogingen zijn mislukt en ik zal ze nooit meer gebruiken. Ik ben op dit moment super tevreden met de potloden, heb geen enkele afdrukje meer moeten weggooien. Kijk eens hier even: http://nixe-moni.blogspot.com/2010/06/colorieren-mit-prismacolor-stiften.html
  Ik vind dit een hele goede tutorial!

  Mijn teksten zijn allemaal stempels, ik bestel ze overal, als ik iets leuks zie, zal ik je ook de link geven!

  Groetjes, Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Magda, kun je me alsjeblieft een e-mail sturen, ik heb je e-mail adres per ongeluk verwijderd. En kun je met PayPal betalen? Dan heb je een dgitale stempel binnen 5 minuten al op je tafel.
  Groetjes, Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey mama,

  ik vind het een superkaart.
  Ik denk dat ik het kaarten maken aan u ga overlaten en mij gabzighouden met de stempels aan te kopen :)
  Dikke kussen xxx

  BeantwoordenVerwijderen